Birmingham Friends of the Earth’s building, The Warehouse, enters the final stage of its refurbishment project.

The building is really starting to look like the plans developed for the Share offer. Jericho has continued to reshape the building internally. New windows and doors have been installed on the ground floor which let in a lot more light than the old shutters.

Middle Bay has been cleared and is now the seating area for the Warehouse Cafe. A new kitchen has been installed for the Warehouse Café which is up and running again.

A lift has been installed and was officially opened. It will allow volunteers not previously able to access the top floor of the building, to do so. The ribbon cutting ceremony:

The new Meeting Room spaces will soon be finished and will be open for bookings. Existing tenants – businesses and community groups – will thrive in the improved building which will also offer opportunities to new businesses and community groups.

Shaz Rahman writes:

“The building looks dramatically different. I was amazed when I saw the new shop front for The Warehouse for the first time. What was once a dreary entrance, which had no appealing features, is now an inviting shop front. The glass makes the space look really large. We are really proud of what has been achieved at Birmingham Friends of the Earth. An incredible amount of time and effort went into the Community Share Offer, and even more time and effort has gone into implementing the building project. Internally the building is unrecognisable from what it was a year ago and so we thank our investors for helping to make this idea become a reality”.

 

 

 

o

Advertisements